Blog

Inkopen

21-07-2013 12:43

Gisterenmiddag samen met oma flinke inkopen gedaan bij 'de Passand' in Beugen. Een erg leuk sieradenwinkeltje, een super uitgebreid assortiment aan kralen, goede service en een suuupervriendelijke verkoopster. Hier haal ik altijd de roosjes voor aan mijn armbandjes en hier zal ik ze ook zeker altijd blijven halen! Ik heb nu trouwens al bijna vijftig armbandjes verkocht! Het loopt echt enorm goed met de armbandjeshandel :) Nu dus weer hard aan het werken om de voorraad aan te vullen.

Armbandjes

19-07-2013 14:26

De armbandjesverkoop loopt echt suuuper goed! Ik heb er al meer dan veertien verkocht in een weekje tijd!

Ven-Zelderheide

16-07-2013 10:52

Sinds vandaag staat er ook een stukje over mijn project op de Ven-Zelderheide website! Voorlopig staat het op de voorpagina, maar later zal het ergens worden ingedeeld.

Wereldsupporter trainingsavond

11-07-2013 16:49

Ik ben naar de trainingsavond van Wereldsupporter geweest samen met mam, pap en Jochem. Het was echt heel erg gaaf! Ik kan namelijk heeeel veel geld verdienen met subsidie als ik na mijn reis lekker veel ga babbelen en motiveren over ontwikkelingshulp... Ik vertel hier meer over bij 'Agenda' (deze staat onder Acties).

Enveloppen vouwen

09-07-2013 16:45

Ik heb nu al drie avonden lang enveloppen zitten vouwen van dat bruine, gestreepte, gerecycelde papier... Ik heb er al 32 en ze zien er best gaaf uit! Ik zal jullie laten weten wat ik ermee heb gedaan als ik ze heb gepost. Dat zal wel aan het einde van de vakantie zijn ofzo... Nu nog eventjes doorvouwen!

Armbandjes

06-07-2013 16:41

Ik heb vandaag ook heel veel roosjeskraaltjes ingekocht bij 'De Passand' in Beugen. Laatst heb ik namelijk een aantal armbandjes gemaakt, en voor ik het wist had ik er al vijf verkocht voor Malawi! Ik zal zo nog eventjes een stukje en wat foto's plaatsen. Ze zijn best goed gelukt :) Als je interesse hebt in zo'n super mooi, uniek, vrolijk Malawi-armbandje... Kijk maar eventjes bij 'Acties' en dan bij 'Armbandjes'. Daar leg ik alles uit!

Wereldsupporter

06-07-2013 16:24

Ik heb me net opgegeven voor een Wereldsupporter-voorbereidingsavond. Iedereen die wil kan een CV aanmaken bij Wereldsupporter.nl. Hier kan je al je goede daden bijhouden en die van anderen bekijken. Dat is echt heel erg leuk en goed. Ik ben nu net iets bewuster bezig, want hoe meer ik goed doe (al is het maar iets korter douchen of batterijen recyclen), hoe meer kans ik maak op super gave prijzen! Jullie kunnen hier ook aan meedoen. Het enige wat je hoeft te doen is op deze link te klikken, een CV aanmaken en de goede doelen-afvinklijst bijhouden. Gaaf toch!

Poster

26-06-2013 11:00

Er zat een pieplkein foutje in de poster. Ik heb een nieuw bestand toegemaild gekregen. De brief is ook een heel klein beetje aangepast.

Ik vind het echt super lief dat Worldmapping dit voor mij heeft gemaakt!

Wereldsupporter CV

25-06-2013 16:24

Ik heb net een wereldsupporter CV aangemaakt, echt heel erg gaaf, leuk en leerzaam. Je kunt er bijhouden wat jij allemaal bijdraagt aan een betere wereld, van afval scheiden of korter douchen tot zelf gaan helpen in een ontwikkelingsland! Ik vertel hier meer over bij het onderdeel 'Trainingsavond Wereldsupporter' bij 'Agenda' (die staat onder Acties).

Poster

24-06-2013 13:08

Worldmapping heeft voor mij een eigen poster en een brief gemaakt!

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>