Blog

Lang leve Frankrijk

06-03-2013 16:29

Net een weddenschap met papa gewonnen, in Frankrijk een vulkaansteen de berg af gesjouwd. Hoppa, weer een euro erbij!

Verschillende organisaties

03-03-2013 17:20

Ik probeer verschillende organisaties te vergelijken. Ik heb bijvoorbeeld een mailtje naar SIW gestuurd, maar deze organisatie biedt helaas geen expedities aan voor mijn leeftijd... Ik heb nog gekeken naar Livingstone, maar dit was niet bepaald overtuigend. Worldmapping komt tot nu toe voor mij het betrouwbaarst over, zij steunen ook de projecten in Afrika met het opgehaalde geld, dit doen een aantal andere organisaties niet. Van Worldmapping heb ik de brochure en de handleiding voor fondsenwerving en een paar posters aangevraagd.  Ik heb net ook een mailtje gestuurd naar mijn achternicht Marieke de Wild. Zij organiseert ook verschillende ontwikkelingsprojecten in Afrika. Ik ben benieuwd naar haar antwoord...

Schilderij verkocht

03-03-2013 15:31

Mama heeft net haar zelfgemaakte schilderij verkocht via Marktplaats. Ze heeft gezegd dat de opbrengst van haar zelfgemaakte dingen voortaan naar 'Help Marieke Helpen' toe gaat! Weer een mooi bedrag erbij!

Jullie kunnen natuurlijk ook altijd even kijken of er iets leuks bij zit....

De link naar haar spulletjes is

https://www.marktplaats.nl/verkopers/3920933.html

 

Muren schilderen

01-03-2013 20:27

Mama was druk bezig met muren schilderen... Ik mocht haar helpen en heb zo een lamme arm en de eerste €5,- voor Malawi binnen gesleept! Mama, Bedankt! :)

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7